Laat calorierijk voedsel links liggen en kies voor gezondere alternatieven

Je weet dat je vaak naar een fastfoodrestaurant gaat. Weet je ook hoeveel calorieën je binnenkrijgt met een normale fastfoodmaaltijd?

Het is waarschijnlijk meer dan je denkt. Het is misschien zelfs de hoeveelheid calorieën die je de hele dag binnen zou moeten krijgen. Al die broodjes, brood, saus, vlees en frituren. Het telt op. Het blaadje salade en schijfje tomaat tellen niet mee. Die bevatten praktisch geen calorieën.

In veel fastfoodrestaurants krijg je gebakken kip. Het kippenvlees is arm aan calorieën, maar de olie waarin het wordt gebakken niet. Wat eet je bij gebakken kip? Frietjes! En in veel restaurants wordt de kip niet alleen gebakken, maar ook bedekt met brood en vervolgens gefrituurd.

Genoeg gezonde alternatieven, ook in fast food restaurants

Van al deze vormen van calorierijke voeding kun je echter afblijven. Zelfs als je in een fast food restaurant eet. Tegenwoordig kun je een gemengde salade eten, je kunt een soep nemen en wat brood en je hoeft er geen boter op te doen, want het brood heeft al een goede smaak. Misschien is het zelfs gemaakt van granen die geen tarwe zijn.

U kunt zelfs een fruitsalade eten die vezels toevoegt, maar geen witte suiker. In de meeste gevallen is de suiker gewoon die van de vruchten zelf. Je kunt er ook voor kiezen om de gebakken kip te eten met een gemengde salade. Deze combinatie helpt u het vet van het gebakken voedsel beter te verteren, omdat de salade ook bittere bladeren bevat.

Leestip: Vibrolegs review

Als u een glas melk drinkt, kunt u magere melk nemen die minder calorieën met zich meebrengt. Neem in plaats van een sapje gewoon water. Dat is wat uw lichaam nodig heeft. En, je zult het niet geloven, het is ook de favoriete drank van je hersenen. In feite hebben je hersenen water nodig om goed te kunnen werken.

Eten bij een fastfood restaurant hoeft niet slecht te zijn

Zie je, een fast food restaurant maaltijd hoeft geen calorierijk voedsel te zijn. Het is jouw keuze of je het calorierijke voedsel met zijn gevolgen voor je lichaam wilt of dat je de voorkeur geeft aan het gezondheidsvriendelijke caloriearme voedsel. Of een combinatie van beide.Meet Us!

Hello,I am Jena Lorenz, creator of this site. Enjoy these slow moments and happy accidents along the way.

Ads

Basics voor autorijden voor eerste chauffeurs

Auto -rijden is het proces van het besturen van een motorvoertuig op de openbare weg. Het vereist een juiste afhandeling van het stuurwiel verkeersborden theorie oefenen, de koppeling en de rem. Je moet ook leren over de verschillende versnellingen en hoe je ze kunt gebruiken.